بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

قانون نانوشته در لیگ برتر: زود بلند شوی پنالتی نمی‌گیرند! | تصمیم عجیب علیه مهاجم استقلال

  • کد خبر: ۱۰۰۷۴۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
قانون نانوشته در لیگ برتر: زود بلند شوی پنالتی نمی‌گیرند! | تصمیم عجیب علیه مهاجم استقلال
به ارسلان مطهری، مهاجم استقلال گفته اند، چون بعد از خطای حقیقی به سرعت از جایش بلند شده داور اعلام پنالتی نکرده است! این تصمیم عجیب نیست؟!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درجریان بازی با نساجی علیرضا حقیقی خطایی روی ارسلان مطهری انجام داد که داور آن را پنالتی تشخیص نداد. دراین صحنه مطهری قصد داشت خودش را به توپ برساند که حقیقی از چارچوب دروازه بیرون آمد و تنه محکمی به مطهری زد اما درنهایت علی صفایی ادامه بازی داد که این تصمیم با اعتراض شدید نیمکت نشین‌های استقلال به خصوص فرهاد مجیدی همراه شد. این اعتراض‌ها اما هرگز به جایی نرسید و تنها کاری که باشگاه استقلال توانست انجام بدهد این بود که بعد از بازی تصویری از خطای حقیقی را به نمایش بگذارد و اعلام کند این خطا پنالتی بوده است. هوادارن استقلال البته چندان به این موضوع نپرداختند و بیشتر به سبک بازی تیم‌شان ایراد می‌گرفتند ومعتقد بودند که اگر استقلال می‌خواهد قهرمان شود باید طوری بازی کند که کسب نتیجه برایش وابسته به اعلام شدن یا نشدن یک ضربه پنالتی نباشد. حرف‌های ارسلان مطهری نیز بعد از بازی نشان می‌دهد که او نیز عمیقا اعتقاد داشته خطای حقیقی پنالتی بوده است.

مطهری چنین گفته است:« نمی‌دانم باید در مورد چه چیزی باید صحبت کنم؟ صحنه مشخص بود، آن صحنه هزار درصد پنالتی بود. بازیکن هدفش این نیست که پنالتی بدهد ولی برخی مواقع پنالتی پیش می‌آید. به من می‌گویند چرا سریع بلند شدی؟در پنالتی که آوانتاژ نمی‌دهند، پنالتی پنالتی است.» اینکه به مطهری گفته شده چون زود از جایت بلند شدی و به همین دلیل از اعلام پنالتی خود داری شده نیز اتفاق عجیبی است که مسئولان کمیته داوران باید به این ماجرا ورود کنند. چه طور می‌شود خطای پنالتی روی یک بازیکن اعلام نشود آن هم به دلیل اینکه بازیکن زود از جا بلند شده است! آیا این ایجاد دوگانگی درتصمیم‌ها نیست؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->