پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

قانون نانوشته در لیگ برتر: زود بلند شوی پنالتی نمی‌گیرند! | تصمیم عجیب علیه مهاجم استقلال

  • کد خبر: ۱۰۰۷۴۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
قانون نانوشته در لیگ برتر: زود بلند شوی پنالتی نمی‌گیرند! | تصمیم عجیب علیه مهاجم استقلال
به ارسلان مطهری، مهاجم استقلال گفته اند، چون بعد از خطای حقیقی به سرعت از جایش بلند شده داور اعلام پنالتی نکرده است! این تصمیم عجیب نیست؟!

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درجریان بازی با نساجی علیرضا حقیقی خطایی روی ارسلان مطهری انجام داد که داور آن را پنالتی تشخیص نداد. دراین صحنه مطهری قصد داشت خودش را به توپ برساند که حقیقی از چارچوب دروازه بیرون آمد و تنه محکمی به مطهری زد اما درنهایت علی صفایی ادامه بازی داد که این تصمیم با اعتراض شدید نیمکت نشین‌های استقلال به خصوص فرهاد مجیدی همراه شد. این اعتراض‌ها اما هرگز به جایی نرسید و تنها کاری که باشگاه استقلال توانست انجام بدهد این بود که بعد از بازی تصویری از خطای حقیقی را به نمایش بگذارد و اعلام کند این خطا پنالتی بوده است. هوادارن استقلال البته چندان به این موضوع نپرداختند و بیشتر به سبک بازی تیم‌شان ایراد می‌گرفتند ومعتقد بودند که اگر استقلال می‌خواهد قهرمان شود باید طوری بازی کند که کسب نتیجه برایش وابسته به اعلام شدن یا نشدن یک ضربه پنالتی نباشد. حرف‌های ارسلان مطهری نیز بعد از بازی نشان می‌دهد که او نیز عمیقا اعتقاد داشته خطای حقیقی پنالتی بوده است.

مطهری چنین گفته است:« نمی‌دانم باید در مورد چه چیزی باید صحبت کنم؟ صحنه مشخص بود، آن صحنه هزار درصد پنالتی بود. بازیکن هدفش این نیست که پنالتی بدهد ولی برخی مواقع پنالتی پیش می‌آید. به من می‌گویند چرا سریع بلند شدی؟در پنالتی که آوانتاژ نمی‌دهند، پنالتی پنالتی است.» اینکه به مطهری گفته شده چون زود از جایت بلند شدی و به همین دلیل از اعلام پنالتی خود داری شده نیز اتفاق عجیبی است که مسئولان کمیته داوران باید به این ماجرا ورود کنند. چه طور می‌شود خطای پنالتی روی یک بازیکن اعلام نشود آن هم به دلیل اینکه بازیکن زود از جا بلند شده است! آیا این ایجاد دوگانگی درتصمیم‌ها نیست؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->